Рекламации

При желание да върнете закупен от more-bg.com продукт или да ни го изпратите поради съмнения за дефект, добавете придружаващата го фактура и го пратете за Ваша сметка на следния адрес:

Тел: 088 77 66 494
Получател: Море-БГ 2021
гр. Созопол - офис на Еконт


Ако имате каквито и да е въпроси или коментари не се колебайте да ни пишете на info@more-bg.com

Връщането на слънчеви очила:

Стоките не трябва да се използват или повреждат. Оригиналната опаковка не трябва да се унищожава. Ако желаете да върнете или замените слънчеви очила или рамки в срок от 14 дни от датата на получаване, изискваме да върнете комплектния продукт, включително кутията, външната кутия, всичко в кутията, всякакви кърпи за почистване и всякакви идентифициращи стикери или маркери. С други думи, продуктът трябва да бъде в точно същото състояние, както при получаването. Продуктът се счита за непълен без един от тези елементи. В случай на липсващи или повредени продукти, връщане или замяна не е възможно. Благодарим Ви за разбирането и спазването на нашата политика.

Имате нужда от друг продукт?

Ако желаете да замените поръчан продукт с различен модел и състоянието на първоначалния продукт съвпада с гореописаното, се свържете с нас на  адрес: info@more-bg.com за да се уточнят детайлите при разлика в стойността на продуктите.